Wonen met zorg

Gaan de jaren tellen en kunt u zich niet meer zelfstandig redden? In verpleeghuis Elim is het prettig wonen. U kunt in een eigen appartement wonen, waarbij u de zorg krijgt die u nodig heeft.

en Verpleeghuis Elim

  • Ouderen

  • Verpleeghuis Elim

In het kort

In het kort

Bij verpleeghuis Elim kunt u wonen in een vertrouwde en veilige omgeving waarbij Gods Woord centraal staat. Doordat u een eigen appartement heeft, woont u zelfstandig maar krijgt u toch alle zorg die nodig is waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. Dit betekent dat we samen met u afspraken maken over de zorgverlening en dat u hierin zelf zoveel mogelijk beslist. Van uw kant kunnen verschillende personen daarbij een rol spelen.

Voordelen van wonen bij Elim

Voordelen van wonen bij Elim

  • Uw eigen appartement
  • U ontvangt de nodige zorg van Elim
  • U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Elim
  • U woont in een vertrouwde en veilige omgeving

Wonen met zorg

Wonen met zorg

In verpleeghuis Elim ontvangt u zorg op basis van ‘verblijf met behandeling’. Dat wil zeggen dat de medische basiszorg en specifieke behandeling die u nodig heeft, wordt geleverd in samenwerking met de artsen en behandelaren van Novicare.

Al onze verzorgenden hebben een reformatorische achtergrond. Zij begrijpen wat u van huis uit gewend bent. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer, veiligheid en saamhorigheid.

Ontzorgende faciliteiten

Ontzorgende faciliteiten

Als bewoner van Elim kunt u gebruik maken van ontzorgende faciliteiten, zoals de was- en linnenservice en de maaltijdvoorziening. Daarnaast kunt u deelnemen aan de activiteiten die Elim aanbiedt. Ook de bibliotheek, kapsalon en winkel in het verpleeghuis staan tot uw beschikking.

Praktische informatie

Praktische informatie

Bekijk de tarievenlijst van Elim.

Bekijk de informatiemap voor meer informatie over wonen met zorg.

Uw zorgvraag

Uw zorgvraag

Wilt u meer weten over het aanvragen van zorg en wat daarbij komt kijken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.

Uw zorgvraag

Meer weten?

Voor meer informatie over wonen met zorg kunt u contact opnemen met Hetty Kieft van het Cliëntservicebureau.