Verpleeghuis Elim staat in een rustige groene omgeving, zodat u heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. U deelt een eigen ingang met de andere huurders en u heeft een parkeerplaats dichtbij huis. Daarnaast kunt u deelnemen aan de diverse activiteiten en samen met andere bewoners genieten van de gezelligheid in het woonzorgcentrum.

Meer informatie over huurappartementen

Wonen met wijkverpleging

Woont u zelfstandig in één van onze huurappartementen, maar kunt af en toe wel een helpende hand gebruiken? Als huurder kunt u eenvoudig zorg bij ons inkopen. Met een indicatie voor wijkverpleging, persoonlijke verzorging of verpleging, krijgt u hulp bij de dagelijkse zorg. De zorg in de huurappartementen wordt verleend door de RST.

Al onze verzorgenden hebben een reformatorische achtergrond. Zij begrijpen wat u van huis uit gewend bent. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer, veiligheid en saamhorigheid.

Kom ik in aanmerking voor een huurappartement in Elim?

Aan het huren van een appartement in Elim zijn geen speciale regels gebonden. Wilt u echter zorg inkopen, dan heeft u wel een zorgindicatie nodig. Wanneer u in een van onze appartementen woont, kunt u alleen gebruik maken van wijkverpleging en/of dagbesteding.

Neem contact op

Meer informatie of interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze huurappartementen? U kunt een aanvraag indienen om op de wachtlijst te komen. Aanvraagformulieren kunt u opvragen bij het Cliëntservicebureau via 0342-403400.

Bekijk huurtarieven