Wonen met wijkverpleging

Gaan de jaren tellen en wordt het onderhoud van uw huidige woning u teveel? Of bent u nog heel vitaal, maar wel veel alleen? Misschien is een huurappartement bij verpleeghuis Elim dan iets voor u. Zeker als u op termijn wat meer zorg nodig heeft, kan dit een fijne oplossing zijn. U woont volledig zelfstandig, maar kunt eenvoudig zorg inkopen bij RST wanneer dat nodig is.

en Verpleeghuis Elim

  • Ouderen

  • Verpleeghuis Elim

In het kort

In het kort

De huurappartementen bestaan uit twee of drie kamers. U deelt samen met de andere huurders een eigen ingang en aan de achterkant van de appartementen is voldoende ruimte om de auto te parkeren. Het Schaffelaarse bos is op loopafstand. Daar kunt u heerlijk wandelen en genieten van de natuur.

Voordelen

Voordelen

  • Uw eigen huurappartement in een veilige omgeving
  • Parkeerplek naast de deur
  • Op loopafstand van veel voorzieningen
  • U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Elim
  • Zorg vanuit Elim is binnen handbereik

Wonen met wijkverpleging

Wonen met wijkverpleging

Woont u zelfstandig in één van onze huurappartementen, maar kunt af en toe wel een helpende hand gebruiken? Als huurder kunt u eenvoudig zorg bij ons inkopen. Met een indicatie voor wijkverpleging, persoonlijke verzorging of verpleging, krijgt u hulp bij de dagelijkse zorg. De zorg in de huurappartementen wordt verleend door de RST.

Al onze verzorgenden hebben een reformatorische achtergrond. Zij begrijpen wat u van huis uit gewend bent. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer, veiligheid en saamhorigheid.

Ontzorgende faciliteiten

Ontzorgende faciliteiten

U kunt gebruik maken van ontzorgende faciliteiten, zoals de was- en linnenservice en de maaltijdvoorziening. Daarnaast kunt u deelnemen aan de activiteiten die Elim aanbiedt. Ook de bibliotheek, kapsalon en winkel in het verpleeghuis staan tot uw beschikking.

Tarievenlijst

Tarievenlijst

Uw zorgvraag

Uw zorgvraag

Wilt u meer weten over het aanvragen van zorg en wat daarbij komt kijken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.

Uw zorgvraag

Meer weten?

Voor meer informatie over wonen met wijkverpleging kunt u contact opnemen met Hetty Kieft van het cliëntservicebureau.