Huurappartementen

Als u ouder wordt, is het fijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Toch kan er een moment komen dat het prettig is om meer aanspraak te hebben of snel hulp in te kunnen schakelen. De ruime huurappartementen van woonzorgcentrum Elim zijn dan een mooie oplossing. U woont in een veilige omgeving en u kunt eenvoudig contact leggen met de andere huurders.

Woonzorgcentrum Elim staat in een rustige groene omgeving, zodat u heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. U deelt een eigen ingang met de andere huurders en u heeft een parkeerplaats dichtbij huis.

Daarnaast kunt u deelnemen aan de diverse activiteiten en samen met andere bewoners genieten van de gezelligheid in het woonzorgcentrum.

Wonen met wijkverpleging

Woont u zelfstandig in één van onze huurappartementen, maar kunt af en toe wel een helpende hand gebruiken? Als huurder kunt u eenvoudig zorg bij ons inkopen. Met een indicatie voor wijkverpleging, persoonlijke verzorging of verpleging, krijgt u hulp bij de dagelijkse zorg. Vanaf 1 januari 2019 heeft Elim hiervoor een samenwerking met RST zorgverleners via onderaannemerschap.

Al onze verzorgenden hebben een reformatorische achtergrond. Zij begrijpen wat u van huis uit gewend bent. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer, veiligheid en saamhorigheid.

Kom ik in aanmerking voor een huurappartement in Elim?

Aan het huren van een appartement in Elim zijn geen speciale regels gebonden. Wilt u echter zorg inkopen, dan heeft u wel een zorgindicatie nodig.

Wanneer u in een van onze appartementen woont, kunt u alleen gebruik maken van wijkverpleging en/of dagbesteding

Hoe vraag ik een zorgindicatie aan?

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze huurappartementen? U kunt een aanvraag indienen om op de wachtlijst te komen. Aanvraagformulieren kunt u opvragen bij het cliëntservicebureau via 0342-403400.

Huurtarieven

Huurappartementen