ElimLive: Werken bij Elim

Wil jij wel eens weten of het werken bij Elim iets voor jou is? Of ervaar je een drempel om te solliciteren bij Elim, omdat je niet goed weet of het daarvoor nu wel de juiste tijd is? In ElimLive op dinsdag 28 juni maak je kennis met het werken bij Elim. Gratis en eenvoudig te volgen: gewoon thuis vanaf de bank. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens ElimLive gaan we in gesprek met meerdere medewerkers van Elim. Hoe is het om bij Elim te werken? Hoe is de sfeer, hoe zijn de teams? En hoe zit het met werkdruk en waardering? En kan je ook bij Elim aan de slag zonder of met een verouderd diploma? Hoe is het om leerling te zijn bij Elim? Is het werken bij Elim goed te combineren met een jong gezin thuis? Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om je vragen te stellen.

Voor wie is ElimLive?

ElimLive is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over het werken bij Elim. In welke fase van je werkende leven je ook bent, ElimLive biedt een unieke kans om je te laten informeren!

Praktische details

  • Datum: dinsdag 28 juni 2022
  • Tijd: 20.00 – 21.00 uur
  • Je maakt kennis met onder meer: Marline Top (verzorgende IG), Corine Steller (verpleegkundige) en Wilma Otte (opleidingsadviseur).

Meld je gratis aan

Meld je hieronder eenvoudig aan voor ElimLive. Je ontvangt een aantal dagen voor de webinar een deelnamelink. We adviseren je om voorafgaand aan de bijeenkomst het programma Teams te installeren op je computer. Een camera heb je tijdens ElimLive niet nodig, je kunt meekijken en -luisteren zonder zelf in beeld te komen. Het stellen van vragen gaat via de chat.